2010. május 3., hétfő

Tesztek

Bemásolok ide pár otthon elvégezhető, hatékony tesztet:


CanDia 5

A világon az első és egyetlen, kizárólag kapilláris vérből mérő gyorsdiagnosztikai, önellenőrzésre szánt eszköz. Ennek a CE jelzéssel rendelkező tesztnek az elvégzéséhez mindössze 2,5 mikroliter ujjbegyből vett vérre van szükség. Az eredmény körülbelül 10 perc alatt készül el.
A tesztet különösen ajánlott terhesség alatti szűrővizsgálatként elvégezni. Annál is inkább, mivel a hüvelyi gombafertőzésnek (Vulvovaginal Candidiasis=VVC) a lehetősége a terhesség alatt igen magas és köztudott, hogy a terhesség alatti hüvelygomba fertőzés együtt jár a méhen belüli növekedés visszamaradásával. A legújabb kutatási eredmények azt is igazolják, hogy a terhesség alatti szűrővizsgálat és - pozitív eredmény esetén – az orvos által előírt kezelés, jelentősen csökkenti a koraszülés gyakoriságát.
A candida gombák elszaporodása kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. Többek között a nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz és az antibiotikumok indokolatlan fogyasztása elősegíti a gombák túlszaporodását. Az otthon végezhető candida gyorsteszt mindenki számára elérhető.
A CANDIA5 kvalitativ (igen, nem) eredményt ad és mindössze 5 egyszerű lépést igényel. Minden eszköz, melyre szükség van a teszt elvégzéséhez, a dobozban megtalálható.  Egy rajzzal illusztrált, közérthető használati utasítás segítségével otthon is bárki elvégezheti.
A gyorstesztek nem pótólják az orvos által felállított diagnózist, de képet adhatnak egészségi állapotunkról. Az otthon végezhető tesztek esetében való igaz, hogy bizonyos hibaszázalékkal számolnunk kell, mégis hasznos lehet, ha felkészülten érkezünk az orvoshoz, természetgyógyászhoz. A candida gombák elszaporodásának féken tartására feltétlenül megoldást kell keresni. A szakemberek által felírt hatékony gyógyszeres kezelés mellett ne hagyjuk figyelmen kívűl a természet által felkínált, kevésbé agresszív, bár szintén hatékony és mellékhatások nélküli   lehetőségeket sem (pl. Olajfalevél Kivonat).  Fokozottan érdemes erre odafigyelni gyermekek illetve legyengült immunrendszerű betegek esetén.

/Forrás: http://www.hungaro.si/mad/candia5mad.html /


Savvycheck - Intim Candida Gyorsteszt

A leginkább szégyellt és titkolt gombás betegség a hüvelygombásodás. Becslések szerint a vulvovaginalis candidiasis, más néven gombás hüvelyfertőzés, világszerte elterjedt jelenség. Gyakoriságát tekintve az egyik legnagyobb számban előforduló nőgyógyászati fertőzés, a nők 75 százaléka élete folyamán legalább egyszer fertőződik gombával. Ez Magyarországra kivetítve azt jelenti, több mint másfél millió nőt érintő betegségről van szó. A gombás hüvelyfertőzés intim volta miatt keveset beszélünk erről a témáról. Sokan szégyenérzetből fakadóan nem mennek orvoshoz, pedig a szakemberek tanácsának betartásával jelentősen csökkenthető a fertőzés kialakulásának kockázata, valamint a visszafertőződés is elkerülhető!

A teszt jellemzői:

Az Intim Candida Gyorsteszt gombafertőzés kimutatására (Candida albicans, glabrata, tropicalis) haszálható, hüvelyből vett mintából.
A teszt poliklonális antitesteket használ a gomba-antigén jelenlétének kimutatására.
EZ EGY GYORS, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, OTTHON ELVÉGEZEHETŐ TESZT!


  • Magyarországon egyedülálló, in vitro qualitatív gyorsteszt


  • Gyorsan elvégezhető, szinte azonnali eredmény


  • Megbízható, pontos diagnózis


  • Egyszerű használat, bárki könnyen elvégezheti


  • Magas érzékenység és specifitás


  • 100 % egyezés a beteg és orvosi mintavétel során


  • Az összes páciens szerint a teszt:
- könnyen kivitelezhető
- könnyen leolvasható
- könnyen értelmezhető
  • Kiszerelés: 1 db teszt/doboz
/Forrás: http://www.candidateszt.com/gyorsteszt.html/

Az előbbi 3000 körüli, az utóbbi 2500 körüli áron kapható patikában, bioboltban...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

The best sports toto, including props, props, odds and stats
View soccer odds, moneylines, futures, prop bets, totals and more in our sports 오래된 토토 사이트 betting tools.

Megjegyzés küldése