2010. április 20., kedd

Ez diéta, nem éhezőkúra!

Többen, sőt nagyon sokan szokták tőlem kérdezni, hogy nem vagy éhes? Hogy bírod? Stb... Miért lennék éhes?Annyit eszek, amennyit akarok. Az általános ebédem 500-700kcal-t tartalmaz, van olyan, hogy fél kiló túrót megeszek, vagy egy nagy tál krumplit, esetleg 3 szelet halat. Amennyire éhes vagyok. Sosem éhezem, ha úgy érzem, korogni kezdene a gyomrom, elrágcsálok egy kis diót, egy szál répát, vagy egy "abonettet". Volt olyan, hogy egy zacskó extrudált kenyeret megettem, mert éhes voltam.
Na meg a sok folyadék mellé nem nagyon fér a kaja, márpedig napi 3 liter víz (szénsavmentes szigorúan, nem ízesített, csak természetes ásványvíz, esetleg csapvíz) elengedhetetlen, anélkül semmit nem ér az egész.
A grapefruit mag cseppeket napi 3×15 cseppjével szedem, én a glicerineset, de voltak, akik azt mondták, hogy az alkoholos is jó, ők azt vették, mert olcsóbb.

Szóval, aki diétázik, ne feledje, ez nem fogyókúra, aki fogyi miatt csinálja, az meg azt ne felejtse, nem a koplalás miatt fogysz, hanem mert helyreállt az anyagcseréd...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése